Bedrijfsfilm voice-over

Voorbeelden bedrijfsvideo's met mijn stem

Passende stem voor je bedrijfsfilm

Zoek je een professionele mannenstem/voice-over voor het inspreken van je bedrijfsfilm? Dan ben je aan het juiste adres! Met mijn jarenlange ervaring en warme, vriendelijke stemgeluid voorzie ik je bedrijfsfilm graag van een passende stem. Zo maak je pas echt een goede indruk op je klanten met je corporate video! Vaak kan ik op korte termijn leveren zodat je niet lang hoeft te wachten voordat de productie afgemaakt kan worden.

Eigen studio

Ik werk vanuit mijn eigen professionele thuisstudio, waar ik snel en flexibel aan de slag kan. Als producer en audiovormgever kan ik ook helpen met het schrijven of verfijnen van de tekst en kan ik zelfs de complete audioproductie van jouw bedrijfsfilm verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen en monteren van passende muziek of geluidseffecten. Ik denk graag met je mee over de beste aanpak en lever een product af dat helemaal bij jouw wensen en doelen past.

Tarieven voor inspreken bedrijfsfilm

Het professioneel laten inspreken van een bedrijfsfilm hoeft niet duur te zijn. Ik lever je al een topkwaliteit voice-over vanaf € 175,- (al mijn tarieven vind je hier).

Gratis demo op maat

Wil je weten of mijn stem en stijl passen bij jouw project? Vraag dan vrijblijvend een gratis proefopname aan. Dan spreek ik een paar regels tekst voor je in zodat je weet of mijn stem bij je corporate video past. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken!

Vriendelijke stem

Mijn stem klinkt vriendelijk, geloofwaardig en betrouwbaar (de rest van mij is dat trouwens ook). Daarmee maak je een perfecte indruk met je bedrijfsfilm! Laten we er samen iets moois van maken.

Levering op korte termijn

Omdat ik over een eigen studio beschik kan ik snel leveren. Bij spoed vaak al binnen 24 uur, zolang je bedrijfsfilm niet van bioscoopfilmlengte is 🙂 Dat schiet tenminste lekker op.

Gratis revisies

Klinkt dat ene regeltje toch anders dan je verwacht had? Of zit er onverhoopt een foutje in? Neem gelijk contact met me op, vaak kan ik dat dezelfde dag nog herstellen. En daar betaal je niet opnieuw voor, dat hoort er gewoon bij.