Voice-over voor radio- en tv-commercials

Voice over voor commercials

Op zoek naar een professionele voice-over voor een radiospot of televisiecommercial? Aangenaam kennis te maken! Mijn mannenstem kan variëren van warm en vriendelijk tot enthousiast en levendig. Zo help ik je de juiste sfeer te creëren in je commercial.

Als producent van een radio- of televisiereclame is het vaak belangrijk dat je snel door kunt. De deadlines zijn kort, en de klanten ongeduldig. Gelukkig kan ik op korte termijn leveren, vaak al binnen 24 uur! Stuur me je script en leg uit wat je zoekt, en ik ga snel voor je aan de slag.

Tarieven

Het inspreken van een commercial door een voice-over hoeft niet duur te zijn. Ik lever je al een professionele kwaliteitsopname vanaf € 50,- voor radio en vanaf € 75,- voor tv. Al mijn tarieven vind je hier.

Eigen studio

Ik werk vanuit mijn eigen professionele thuisstudio, waar ik snel en flexibel aan de slag kan. Als producer en audiovormgever kan ik ook helpen met het schrijven van de tekst en kan ik zelfs de complete productie van jouw commercial verzorgen. Ik denk graag met je mee over de beste aanpak en lever een product af dat helemaal bij jouw wensen en doelen past.

Gratis commercial voice-over demo

Wil je weten of mijn stem en stijl passen bij jouw project? Vraag dan vrijblijvend een gratis proefopname aan. Of je nu op zoek bent naar een voice-over voor een lokale radiospot of een landelijke radiocommercial, bij mij ben je aan het juiste adres. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken!

Snelle levering

Niets vervelender dan dagen of zelfs weken moeten wachten tot de voice-over je tekst eens ingesproken heeft. Daarom lever ik altijd supersnel! Dan kan je gewoon lekker door met je productie. Op werkdagen lever ik vaak al binnen 24 uur. En als je extra haast hebt, kan je altijd even bellen.

Eigen studio

Ik beschik over een eigen studio met hoogwaardige opnameapparatuur en akoestische isolatie. Daardoor kan ik snel een topkwaliteit opname leveren. En hierdoor heb je geen extra kosten voor studiohuur. Voordeliger én kwalitatief hoogstaand!

Gratis retake

Natuurlijk kan het een keer gebeuren dat ik iets op een andere manier heb ingesproken dan hoe je het bedacht had. Of dat de uitspraak van een naam net iets anders moest. Geen probleem! In dat geval krijg je gratis een nieuwe take. Neem meteen even contact met me op, dan is het vaak dezelfde dag nog te fiksen.