Telefooncentrale inspreken

Eerste indruk: de telefoonstem

De stem van je telefooncentrale is vaak wat jouw klanten een eerste indruk van je bedrijf geeft. Heel belangrijk dus dat het een vriendelijke en professionele stem is die prettig overkomt. Laat daarom mij het menu van je telefooncentrale inspreken. Overtuigend en natuurlijk, zodat het niet voelt alsof je een computer aan de lijn hebt. En natuurlijk duidelijk verstaanbaar, met een goede articulatie.

Gelukkig ben ik ervaren in het inspreken van interactive voice response, zoals dit soort systemen ook wel genoemd worden. En het werkt heel makkelijk: stuur me de teksten die ik voor je telefooncentrale mag inspreken, en je ontvangt de voice response opname als audiobestanden in je mailbox. Die kan je zo inladen in je telefooncentrale!

Eigen studio

Ik werk vanuit mijn eigen professionele thuisstudio, waar ik snel en flexibel aan de slag kan. Als producer en audiovormgever kan ik ook helpen met het schrijven of verfijnen van de tekst. Ik denk graag met je mee over de beste aanpak en lever een product af dat helemaal bij jouw wensen en doelen past.

Tarieven inspreken telefooncentrale

Het inspreken van je zakelijke voicemail / voice response is niet duur. Ik lever je al een professioneel ingesproken telefoonmenu vanaf € 95,- (mijn overige tarieven vind je hier). Dat is inclusief nabewerking en levering in het juiste formaat voor alle gangbare telefooncentrales.

Gratis demo voice response

Wil je weten of mijn stem en stijl passen bij jouw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een gratis proefopname aan. Dan spreek ik een paar regels voice response in zodat je een beeld krijgt van hoe mijn stem bij jouw organisatie past. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken!

Kant-en-klaar

Je ontvangt kant-en-klare audiobestanden voor je telefooncentrale. Netjes nabewerkt en in het juiste formaat. Zo geef je jouw interactive voice response systeem een professionele uitstraling!

Gratis retake

Natuurlijk kan het een keer gebeuren dat ik iets op een andere manier heb ingesproken dan hoe je het bedacht had. Of dat de uitspraak van een naam net iets anders moest. Geen probleem! In dat geval krijg je gratis een nieuwe take. Neem meteen even contact met me op, dan is het vaak dezelfde dag nog te fiksen.

Eigen studio

Ik beschik over een eigen studio met hoogwaardige opnameapparatuur en akoestische isolatie. Daardoor kan ik snel een topkwaliteit opname leveren. En hierdoor heb je geen extra kosten voor studiohuur. Voordeliger én kwalitatief hoogstaand!