Over Mathijs

Mathijs Vos

Voice-over met eigen studio

Aangenaam! Ik ben Mathijs (32). Ik ben audiovormgever, producer en professioneel voiceover. Op mijn 19e begon ik met het presenteren van een radioprogramma, waarmee ik voor het eerst in aanraking kwam met bewust stemgebruik. Praten doen we allemaal, maar op een overtuigende manier een tekst inspreken vergt meer dan dat! Gelukkig heb ik daarin inmiddels een ruime ervaring en kan ik mijn stem inzetten om allerlei verschillende gevoelens en emoties over te brengen.

Inmiddels heb ik mijn stem voor veel verschillende projecten kunnen inzetten. Zo spreek ik commercials in, promo’s, korte documentaires en ben ik de vaste stem, ofwel station voice, van Streekomroep RN7. Daarnaast was ik professioneel voorlezer voor Stichting Dedicon, waar kranten en tijdschriften in een soort audioboek worden omgezet voor mensen met een leesbeperking.

In 2015 studeerde ik af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar ik een technische studie deed. Al snel kwam ik erachter dat ik meer energie haalde uit creatief werk. Gelukkig kon ik van mijn hobby en passie mijn werk maken, en naast mijn werk als voiceover ben ik ook audiovormgever en producer van bijvoorbeeld radiocommercials en jingles via mijn productiebedrijf Klinker Media. Door mijn productiewerk weet ik ook precies wat je als producent van een voice-over nodig hebt!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op voor meer informatie of voor een gratis demo.

Mathijs