Professionele voice-over met eigen studio

Zo simpel is het om je productie te voorzien van een professionele voice-over.

De meeste voice-overs neem ik op in mijn eigen professionele studio aan huis, gelegen in Malden bij Nijmegen. Doordat ik de studio altijd bij de hand heb, kan ik snel en flexibel leveren. Bij spoedgevallen zelfs ’s avonds en in het weekend! Zo kan je als producent snel door met je audio- of videoproductie. Stuur me simpelweg je tekst en aanwijzingen voor de gewenste tone-of-voice en je ontvangt snel de audio-opname in je mailbox. Neem gelijk contact met me op om samen aan de slag te gaan, of lees hieronder meer over mijn werkwijze!

Het stappenplan

1. Het kiezen van de juiste voice-over

Een passende voice-over is cruciaal voor de kwaliteit van jouw audio- of videoproductie. Of je nu op zoek bent naar een vriendelijke, vrolijke, enthousiaste of empathische stem, als professionele mannelijke voice-over kan ik mij gemakkelijk aanpassen aan de gewenste tone-of-voice. Mijn stem wordt vaak gekozen vanwege mijn warme en vriendelijke stemgeluid, met een duidelijke maar natuurlijke articulatie. Een perfecte combinatie met jouw bedrijfsfilm, e-learning-video of animatievideo, audiotour, voice response systeem of radio- of tv-commercial. Ik help je graag om jouw productie precies de juiste sfeer te geven. Beluister mijn demo’s en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

2. De opname

Aan de hand van je tekst en briefing op de tone-of-voice ga ik aan de slag. Dat zal vaak in mijn eigen studio zijn, maar ik kan ook op locatie komen inspreken. Ik vind het belangrijk dat ik de tekst echt goed begrijp, want alleen dan kan ik precies de goede accenten in de tekst leggen waardoor deze echt tot leven komt. Als ik vragen heb over de tekst of toon neem ik altijd even contact met je op. Mocht het resultaat niet helemaal zijn wat je voor ogen had, dan spreek ik kosteloos opnieuw in. Bij tekstwijzigingen nádat ik heb ingesproken overleggen we even. Kleine aanpassingen zijn vaak geen probleem. Benieuwd geworden hoe mijn stem bij jouw productie zou klinken? Neem contact met me op of vraag gratis een demo op maat aan!

Mijn eigen studio

3. Snelle levering

Vanuit mijn studio aan huis kan ik snel leveren. Vaak al binnen 24 uur. Bij spoedgevallen kan ik zelfs ’s avonds of in het weekend inspreken! Je ontvangt een downloadlink voor de audio-opname in je mailbox. De audiobestanden zijn standaard in WAVE, 16 bit, 44.1kHz. Ook andere formaten zijn mogelijk, geef dat van tevoren even aan.

 

4. Postproductie

De opnames die je van me ontvangt zijn standaard onbewerkt zodat je er nog alle kanten mee op kunt. Wil je juist een volledig nabewerkte opname ontvangen die je zó in je productie kan gebruiken? Ook dat kan ik voor je doen. Door mijn ervaring als audiovormgever en producer lever ik de hoogste kwaliteit audioproducties met smaakvolle compressie en uitgebalanceerde EQ’s. Zo kan je zonder gedoe aan de slag! Wil je jouw productie ook voorzien van een hoogwaardige voice-over-opname? Neem contact met me op!